Γνώση - εμπειρία - αποτέλεσμα

Η Elektrous είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού με συνεχή ανάπτυξη, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία με τη γνώση των νέων τεχνολογιών. Παρέχει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικού, και κτιριακού εξοπλισμού.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΥΣ»

Καλωσορίσατε στο Νέο μας Κατάστημα στο Αυλωνάρι!

 

Γεια σας!

Είμαι ο Γιώργος Ρούσαλης, συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης «ΗΛΕΚΤΡΟΥΣ», και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη μεταφορά της επιχείρησής μας από την Αθήνα στο όμορφο χωριό Αυλωνάρι, στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, στην Εύβοια.

 

Ποιοι Είμαστε

  Η «ΗΛΕΚΤΡΟΥΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και συναφούς ηλεκτρονικού υλικού για περισσότερα από 35 χρόνια. Η ιστορία μας ξεκίνησε το 1989, όταν οι ιδρυτές μας, ο Νίκος και η Ευαγγελία Ρούσαλη, άνοιξαν το πρώτο μας κατάστημα στην Αθήνα. Από τότε, παραμένουμε μια οικογενειακή επιχείρηση με ισχυρές αξίες και αφοσίωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τι Προσφέρουμε

  Στην «ΗΛΕΚΤΡΟΥΣ», προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει ηλεκτρολογικό και συναφές ηλεκτρονικό υλικό, φωτιστικά και μικροσυσκευές. Εξασφαλίζουμε ότι κάθε προϊόν που διατίθεται τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι άριστο και φέρει την εγγύηση της δικής μας εμπειρίας και φροντίδας.

Η Υποστήριξή μας

  Η υποστήριξη πριν και μετά από μια πώληση είναι για εμάς προτεραιότητα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας και να σας υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο μετά την αγορά σας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίησή σας.

Γιατί Μετακομίσαμε

  Η απόφαση να μεταφέρουμε την επιχείρησή μας στην επαρχία δεν ήταν τυχαία. Επιλέξαμε το Αυλωνάρι για την ομορφιά και την ηρεμία που προσφέρει, καθώς και για την κεντρική του θέση στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου. Το Αυλωνάρι έχει μια μακρά παράδοση στο εμπόριο εδώ και πάνω από πέντε αιώνες, και θεωρούμε τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτή την παράδοση, φέρνοντας την εμπειρία και την ποικιλία μας στους κατοίκους της Εύβοιας αλλά και πέρα από αυτήν.

  Η έλλειψη εξειδίκευσης και ποιοτικών υλικών στην περιοχή, μας έδωσε το κίνητρο να προσφέρουμε κάτι μοναδικό στην τοπική κοινότητα. Με την παρουσία μας στο Αυλωνάρι, φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε την τοπική αγορά και να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να αποκτήσουν προϊόντα που δεν είναι εύκολα διαθέσιμα στην περιοχή.

Κοινωνικό και Περιβαλλοντικό Προφίλ

  Διαθέτουμε έντονο κοινωνικό και περιβαλλοντικό προφίλ, καθώς πιστεύουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη και στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Οι πρακτικές μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον και στηρίζουμε πρωτοβουλίες που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και ευημερία.

 

  Σας καλούμε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας και/ή να περιηγηθείτε στο e-shop μας και να ανακαλύψετε την ποικιλία των προϊόντων μας. Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος αυτής της νέας μας περιπέτειας και σας προσκαλούμε να παραμείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και προσφορές.

 

Με εκτίμηση,

Για την «ΗΛΕΚΤΡΟΥΣ»

Γιώργος Ν. Ρούσαλης

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: +30 22230 31500

1500 Λάμπες για όλες τις χρήσεις
150 Ηλεκτρολογικό υλικό
543 Μπαταρίες
1500 Φωτισμός