Γνώση - εμπειρία - αποτέλεσμα

Η Elektrous είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού με συνεχή ανάπτυξη, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία με τη γνώση των νέων τεχνολογιών. Παρέχει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικού, και κτιριακού εξοπλισμού.

Cat Light 546x546 1
Γνώση – εμπειρία – αποτέλεσμα

Οι πελάτες μας έχουν πρωταρχική θέση στην εταιρεία, γι΄αυτό το λόγο κτίζουμε στενές σχέσεις με κάθε έναν από αυτούς για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών τους. Το άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας στέκεται με σεβασμό δίπλα στον πελάτη προσφέροντας πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση.

Η Elektrous συνεργάζεται με διεθνείς και εγχώριες εταιρείες, αναγνωρισμένες με γνώσεις και εμπειρία για το ηλεκτρολογικό υλικό. Οι προμηθευτές μας αξιολογούνται με βάση την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα και την εξέλιξη των προϊόντων τους, ανάλογα με τη ζήτηση της αγοράς.

Η Elektrous διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Η επιλογή των προϊόντων αποτελεί στρατηγική επιλογή και δέσμευση προς τους πελάτες της. Με συνεχή προσθήκη νέων προϊόντων καλύπτει ανάγκες υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: +30 210 5050003

1500 Λάμπες για όλες τις χρήσεις
150 Ηλεκτρολογικό υλικό
543 Μπαταρίες
1500 Φωτισμός